GVERILA K67

GVERILA K67

GVERILA K67 je nov program, ki se bo v kiosku K67 na Ukmarjevem trgu v Kopru zvrstil do pozne jeseni. Spremljali boste različne DJje, eksperimentalne zvočne preformanse, instalacije in urbane akupnkture.

Foto © Peter Bastjančič

Prvi nastopajoči umetnik je Mark Jacob Cavazza alias Vazz. Živi v Ljubljani, kjer prispeva k lokalni umetniški sceni. V zadnjih nekaj letih je bil izjemno dominanten in reprezentativen v krogu hip hopa. Vazz postaja novi glas prihajajoče generacije.

Trenutno ima repertoar v živo, dinamično nastopanje. Doslej je izdal dva samostojna albuma INDIVIDUUM (2018) in JACOB (2019), ki sta bila sprejeta in hvaljena s strani kritikov in širšega občinstva. Cilj njegovih projektov je manifestirati svojo realnost, stališče in poslušalcem ponuditi varen, intimen prostor. Skozi hip hop in življenje je odkrival gramofone in druge glasbene kulture. Zaljubil se je v plesno glasbo, jazz, soul, funk, psihadelični rock, blues, disko, elektroniko in še katero res dobro glasbo. Tako je začel kopati vse globlje v glasbo v širši perspektivi in to počne še vedno vsak dan. S tem človek postane zbiratelj. Je pa že dobro iskal pod prsti najboljših slovenskih DJ-jev kot so DJ SunnySun, DJ KpoW, DJ Woo-D v njihovi DJ šoli. Sedaj se je sam začel ukvarjati z vrtenjem vinilk in s pomočjo omenjenih DJ-jev dobiva vse več znanja še danes.

Foto © Peter Bastjančič
Foto © Peter Bastjančič

 

Leave a Reply