Mateja Filipič

Krajinska arhitektka, grafična oblikovalka in ilustratorka je ljubiteljica dobre hrane, glasbe ter zagovornica lepih reči. Na preseku med inženirstvom in vizualnim pripovedovanjem se z izjemnim občutkom za prostor ukvarja z združevanjem funkcije in estetike.

thumbnail_Screenshot 2021-08-18 at 14.25.25

Boštjan Bugarič

Arhitekt, raziskovalec in urednik, ki se ukvarja z raziskovanjem družbene preobrazbe javnih prostorov, vpliva migracijskih procesov na razvoj mesta, oblikovanja skupnosti, distribucije vode kot temeljne človekove pravice.

Avtomatik-Delovisce_Erik_Jurisevic

Erik Jurišević

Mladi arhitekt, trenutno zaključuje magistrski študij na Fakulteti za arhitekturo Univerze v Ljubljani. Preden je leta 2018 soustanovil lasten arhitekturni biro KONNTRA, je eta 2017 delal pri Muck Petzet v Münchnu ter projektni skupini ADVVT-6a-AgwA v Bruslju.

1327435

Toni Bračanov

Eden od ustanoviteljev ustvarjalne platforme INDE. Toni deluje znotraj Neodvisnega obalnega radia, ustanovljenega iz medijske ekipe Inde in povezuje skupnost, jo širi, ozvoča, pomlajuje in informira.

Avtomatik-Delovisce_Tino.png

Tino Duralija

Diplomant in študent magistrskega študija industrijskega oblikovanja. Prejemnik nagrade RSA student design awards 2018. Prejemnik nagrade Perspektivni 2018, Zavod BIG.

IMG-20220712-WA0000

Luka Pleskovič

Oblikovalec, ki zaključuje magistrski študij industrijskega oblikovanja, so-ustanovitelj kolektiva Pjorkkala, prejemnik častnega priznanja Cumulus green 2022, ki je med drugim razstavljal na: Dutch design week, Expo Dubai in Bienale oblikovanja (BIO27)

1638913346339

Rebeka Bratož Gornik

Neodvisna filmska režiserka in producentka. Ukvarja se z družbeno odgovornimi temami, beleženjem arhitekture in vizualnimi kreativnimi praksami raziskovanja.

296990060_774992997177726_6563771427311212390_n

Natalija Gajić

Študirana fotografinja, plesalka in soustvarjalka kulturnega programa Neodvisnega obalnega radia. Stremi k povezovanju vizualnih praks z zvokom, gibom in urbanim prostorom.

Avtomatik-Delovisce_Deja_Kofol

Deja Kofol

Diplomantka industrijskega oblikovanja in študentka podiplomskega študija na akademiji za likovno umetnost in oblikovanje. Prejemnica priznanja ALUO 2020.

Edmond Drenogllava

Edmond Drenogllava

Arhitekt, raziskovalec in magister arhitekture na Fakulteti za arhitekturo v Prištini. Osredotočen je predvsem na teorijo, kritiko in radikalno arhitekturno filozofijo.

image0

Ana Južnič

Študentka programa vizualne umetnosti in oblikovanje na Univerzi na Primorskem. Plesalka standardnih in latinskoameriškij plesov, nadobudna umetnica, ter oseba odprtega duha, ki rada potuje in spoznava nova področja.

Avtomatik-Delovisce_Jon

Jon Schwarzmann

Diplomant in študent magistrskega študija industrijskega oblikovanja. Prejemnik nagrade RSA student design awards in Perspektivni 2018, Zavod BIG. Prejemnik priznanja ALUO 2020

PIA

Pia Groleger

Zaključuje podiplomski študij ALUO. Del kolektiva Pjorkkala, prejemnica Cumulus green 2022, razstavljala na Dutch design week, Expo Dubai, BIO27, vključena v Floating University, Berlin.

Erona Bexheti

Erona Bexheti

Arhitekta, raziskovalka in magistra arhitekture na Fakulteti za arhitekturo v Prištini. Njeni raziskovalni interesi se osredotočajo na premik v negotovost, ki jo je v urbanem okočlju povzročila pandemija.

1659601383411

Zala Mrak

Sem bodoča arhitektka in trenutno zaključujem magistrski študij na Fakulteti za arhitekturo Univerze v Ljubljani. Bistvo dela arhitekta ne dojemam kot ustvarjanja estetike, izražanja moči ali raziskovanja s pomočjo svinčnika, temveč kot zmožnost ustvarjanja boljše prihodnosti.