Avtomatik-Delovisce_Mateja_Filipic

Mateja Filipič

Krajinska arhitektka, grafična oblikovalka in ilustratorka Mateja Filipič je Primorka, ljubiteljica dobre hrane, glasbe in oblikovanja ter zagovornica lepih reči, ki so istočasno uporabne in nosijo določeno sporočilo. Na preseku med inženirstvom in vizualnim pripovedovanjem se z izjemnim občutkom za prostor ukvarja z združevanjem funkcije in estetike.

Avtomatik-Delovisce_Bostjan_Bugaric

Boštjan Bugarič

Arhitekt, raziskovalec in urednik, ki se ukvarja z raziskovanjem družbene preobrazbe javnih prostorov, vpliva migracijskih procesov na razvoj mesta, oblikovanja skupnosti, distribucije vode kot temeljne človekove pravice.

Avtomatik-Delovisce_Erik_Jurisevic

Erik Jurišević

Mladi arhitekt, trenutno zaključuje magistrski študij na Fakulteti za arhitekturo Univerze v Ljubljani. Preden je leta 2018 soustanovil lasten arhitekturni biro, je bil leta 2017 zaposlen pri Muck Petzet v Münchnu ter projektni skupini ADVVT-6a-AgwA v Bruslju.

Avtomatik-Delovisce_Tino.png

Tino Duralija

Diplomant in študent magistrskega študija industrijskega oblikovanja. Prejemnik nagrade RSA student design awards 2018. Prejemnik nagrade Perspektivni 2018, Zavod BIG.

Avtomatik-Delovisce_Deja_Kofol

Deja Kofol

Diplomantka industrijskega oblikovanja in študentka podiplomskega študija na akademiji za likovno umetnost in oblikovanje. Prejemnica priznanja ALUO 2020.

Avtomatik-Delovisce_Jon

Jon Schwarzmann

Diplomant in študent magistrskega študija industrijskega oblikovanja. Prejemnik nagrade RSA student design awards 2018. Prejemnik nagrade Perspektivni 2018, Zavod BIG. Prejemnik priznanja ALUO 2020